fbpx

Om Be Bold

Be bold AS ble etablert oktober 2014, et firma som driver med distribusjon og agent virksomhet i Norge og hovdesaklig innen fashion og sko, og har hovdekontoret i Oslo. Be bold AS har som målsetning om å levere merker og produkter til Norges beste og fineste kles- og skobutikker, merker og produkter som skiller seg ut, og er unike. Be bold AS har det Amerikanske skomerket Cole Haan som hovedmerke i sin porteføljen, en portefølje som også inneholder det belgiske sko merket Cycleur De Luxe, Bobby Janco ringer og smykker, Closca Design sykkelhjelmer og vannflasker.

www.cycleurdeluxe.com

www.closca.com

COLE HAAN,

Cole Haan ble startet av kompisene Trafton Cole og Eddie Haan i 1928, hadde på i 1982 ca 40 Cole Haan butikker verden over, og omsatte for $70 millioner i 1996.Cole Haan var eiet av Nike i perioden mellom 1992-2012, men ble solgt til Apax Partners i 2012 for $570 millioner, Hovedkontoret ligger i Greenland, New Hampshire og New York City.

 

Eies i dag av Martin Ellingsen, fra Hakadal bosatt i Oslo og har 20 års erfaring fra store internasjonale merker som, Nike (8år), Columbia Sportswear (3 år), Timerland (3år), 2 år hos Portland Norge og merker som Kamik, GANT footwear, IPANEMA, Pepe Jeans Shoes, SVEA Shoes, Montrail og Mustang. Og de siste 4 år med Cole Haan.